suport telefonic

Termeni si conditii

Confidentialitatea datelor

Bijuterii-personalizate.ro respecta confidentialitatea datelor dumneavoastra. Nu vom transmite datele dvs. personale catre terti sub nici o forma si nu incurajam SPAM-ul. Informatiile despre Dumneavoastra pot fi folosite de Bijuterii-personalizate.ro doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor din acest magazin:

- procesarea comenzilor si personalizarea produselor comandate de dumneavoastra;

- solutionarea cererilor, intrebarilor si/sau a reclamatiilor facute catre noi;

- inregistrarea informatiilor despre dumneavoastra in vederea promovarii ofertelor speciale, reducerilor si a altor beneficii.

Prin comenzile pe care le realizati consultand ofertele de pe Bijuterii-personalizate.ro va dati acordul expres si neechivoc ca datele dvs. personale sa fie prelucrate de catre Ilies Radu Gabriel PFA, inregistrat la ANSPDCP cu numarul de inregistrare 36493.

Siguranta cumparaturilor

Bijuterii-personalizate.ro utilizeaza o platforma de cumparaturi online profesionala si sigura, recunoscuta la nivel mondial  - www.prestashop.com.

Bijuterii-personalizate.ro accepta plata ramburs la primirea coletului ceea ce elimina riscurile de frauda online ale cumparaturilor dumneavoastra.

Prezentarea produselor

Prezentarea produselor pe site este in primul rand informativa si nu creeaza obligatii contractuale. Va rugam aveti in vedere ca acestea sunt produse personalizate handmade, prelucrate manual si individual si de aceea pot aparea usoare diferente si particularitati. www.Bijuterii-personalizate.ro (despre noi) este un concept creeat cu pasiune pentru originalitate si lucruri frumoase, bijuterii si cadouri personalizate, si cu un scop sincer de a va daruii ceva special care sa va incante.

Comunicatii Electronice

Atunci cand vizitati magazinul nostru sau cand ne trimiteti un e-mail, inseamna ca dumneavoastra comunicati cu noi electronic. In acest sens consimtiti:

- sa primiti in acelasi mod de la noi mesajele;

- ca toate intelegerile, mesajele, notele sau alte comunicari pe care noi le trimitem electronic satisfac toate cerintele legale pe care le implica acest tip de comunicare.

Responsabilitatea asupra comenzilor personalizate

In cazul incarcarii pe site in scopul realizarii de produse personalizate a unor fotografii,sigle sau elemente grafice protejate de drepturi de autor nu putem fi facuti raspunzatori de utilizarea necuvenita a acestora. Responsabilitate unor eventuale litigii pe aceasta tema revine clientului care comanda si proprietarului de drepturi.

 

Returnarea produselor

Conform legislatiei romane in vigoare; Consumatorul poate returna produsele achizitionate, in ambalajul original, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea unui motiv.

Consumatorul nu mai beneficiaza de aceleasi drepturi si in cazul in care produsul comandat a fost creat dupa solicitarile acestuia adica mai exact cadourile personalizate sau cele care prin natura lor nu pot fi returnate (cele care contin imagini sau texte personalizate la alegerea clientului).

Categoriile de produse care se exclud de la posibilitatea de returnare conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 din 04.06.2014 articolul 16 punctul c. Furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar.

Copyright si drepturi de utilizare

Site-ul si intregul sau continut, respectiv imagini si texte, precum si orice alt element al acestuia sunt proprietatea exclusiva a www.Bijuterii-personalizate.ro si sunt protejate de legea dreptului de autor. Enumerarea elementelor din alineatul precedent are un caracter pur exemplificativ si nu reprezinta o enumerare expresa limitativa. Continutul site-ului nu poate fi copiat, distribuit, modificat, transmis, expus sau folosit in oricare alt mod fara acordul www.Bijuterii-personalizate.com.